Tanssi

Tanssiopettaja

Riikka Tolonen on tanssija ja tanssinopettaja pohjoisesta, joka työskentelee paljon improvisaation ja liiketutkimuksen kanssa. Riikka valmistui tanssinopettajaksi vuonna 2016, jonka jälkeen hän on työskennellyt erilaisissa yhteisöissä ja hankkeissa laajasti tanssin saralla.

Sijainti

Tanssitunnit pidetään Joensuussa keskustan tuntumassa, Koulukatu 47a (Animotion Oy). Tiloista löytyy pukuhuoneet ja pieni liikuntasali, jossa tanssitunti pidetään. 

Tunteja on kevätkaudella 16 kertaa, josta viimeisellä kerralla pidämme avoimet ovet/esityskerran.

Oleskelutila

Vanhemmat voivat odotella tunnin aikana alakerrran oleskelutilassa. Tai vaihtoiehtoisesti hyödyntää ajan Animotionin hyvinvointipalveluita käyttäen esimerkiksi infrapunasaunassa 🙂

Infrapunasaunan hinta tanssijoiden vanhemmille tuntien yhteydessä 10€/hlö (norm.13,20€)

Tuntien sisältö

Lastentanssi on luovuuden, leikkimisen ja liikkumisen kohtauspaikka. Tunneilla korostuu erityisesti kokemuksellisuus ja mielikuvituksen käyttö.  Tehdessämme erilaisia tanssillisia harjoituksia musiikki on oleellinen osa tekemistä ja käytämme myös erilaisia soittimia. Vauhtia haetaan hengästymiseen ja hikeen asti, myös muistaen rauhoittumisen ja keskittymisen taidon harjoittelun. Tavoitteena on tutustua omaan kehoon ja sen liikkumismahdollisuuksiin liikkeen ilon kautta.

Hinnasto

3-4 -vuotiaat, ti klo 15.30-16.00

75 euroa, sisältää 16 kertaa 30 min tunnin.

Ilmoittaudu tästä

 

5-7 -vuotiaat, ti klo 16.00-16.45

100 euroa, sisältää 16 kertaa 45 min tunnin. 

ilmoittaudu tästä

 

Sisaralennus alkaen toisesta sisaresta -10%