fbpx

Lasten sähkömönkijä vuokralle

Mönkijä vuokralle esimerkiksi viikonlopuksi.

Nyt on mahdollista saada lasten sähkömönkijä viikonlopuksi esimerkiksi mökille. Perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan vuokra 60€ (sis. alv.24%)

Vuorokauden vuokra 40€ (sis. alv.24%)

Sähkömönkijöitä on paljon erilaisia ja eri hintaisia. Esimerkiksi 200€ saa pienille lapsille 3-7 km/h kulkevan mönkijän. Ulkokäyttöön ja vähän isommille lapsille on eritehoisia laitteita mm. 400W, 600W, 800W ja 1000W moottorilla. Tehokkaimpien mönkijöiden hinnat pyörivät 1000€ molemmin puolin.

KidMotionin vuokrattava malli on tehokas 800W moottorilla, jonka maksiminopeus 25 km/h. Mönkijän hinta on uutena 579€.

Alla olevasta kuvastakin näet, että mönkijä mahtuu farmariauton peräkonttiin. Halutessasi meiltä voi myös vuokrata 10€ pienen peräkärryn kuljettamiseen.

 

 

Tätä kulkupeliä voimme suositella 5-13 -vuotiaille. Maksiminopeus mönkijällä on 25 km/h. Napin painalluksella vauhdin saa rajoitettua noin puoleen 13 km/h.

Yllä olevalla videolla mönkijän ajaja on 3,5 -vuotias. Yllättävän hyvin oppii vähän pienikin lapsi ajamaan, mutta se vaatii harjoittelua. Lapsissa on myös paljon eroa ja jokainen vanhempi osaa parhaiten arvioida oman lapsensa tilanteen.

Vinkki: Aikuinen voi lähteä mukaan esimerkiksi pyörällä.

 

Lisätietoa mönkijästä:

Lasten sähkömönkijä 800 W tehokkalla moottorilla. Soveltuu parhaiten 5-13 -vuotiaille. Lähde vaikkapa metsään ajelemaan ympäristöystävällisellä ajoneuvolla. huom, ei tieliikennekäyttöön! Viranomaisten mukaan tällä kevyellä ajoneuvolla saa ajaa sähköpyörän tapaan metsässä jokamiehenoikeuksia noudattaen. On kuitenkin hyvä sopia maanomistajan kanssa välttyäkseen riitatilanteilta. Loistava kulkupeli myös erimerkiksi mökille.

 

Ominaisuuksia:

Kantama noin 28km täydellä akulla

Latausaika 6-7 tuntia

Maksiminopeus 25 km/h

Tehokas 800W moottori

Soveltuu parhaiten 5-13 -vuotiaille

 

Tekniset tiedot:

Moottori 800 W

Akku 3 X 12V, 12 Ah

Latausaika: 6-7 tuntia

Akun elinikä noin 400 latausta

Maksiminopeus 25 km/h

Renkaat: 6 tuumaa edessä ja takana

Voimansiirto: ketjuveto

Jarrut: Levyjarrut edessä ja takana

Kantama: noin 28 km täydellä akulla

Maksimilasti: 80 kg

Tuotteen paino 32 kg

Istuinkorkeus 44 cm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *