fbpx

Seikkailusetti

34,90 

 

🦊 Tee ulkoilusta ja retkeilystä mieleistä lapselle. Nyt on juuri se aika, kun luonto herää taas uuteen eloon 🌱 ja muuttolinnut palaavat takaisin Suomeen 🦢
Mukavaa tekemistä lasten kanssa ulkona ja sisällä. Opetelkaa yhdessä käyttämään helppokäyttöisiä  kiikareita ja kompassia. Setti sisältää myös suurennuslasin, dynamotaskulampun (ei tarvitse paristoja), pillin, vedenkestävän repun/istuinalustan. Seikkailusetin oranssi väri auttaa tavaroiden löytämisessä. Seuraa miten lapset tutustuvat luontoon ja ympäristöön.
+ 3-vuotiaille.
Miksi mennä luontoon?
– siellä on rauhallista ja hiljaista
– ilma on puhdasta
– huomattava vaikutus henkiseen hyvinvointiin
– uusia elämyksiä varsinkin lapselle
– ja paljon paljon muita hyötyjä
 
Seikkailusetti ulko- ja sisäkäyttöön.

96 varastossa

Tuotetunnus (SKU): KM00001 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Lasten seikkailusetti 

pakkaus sisältää: 


Kiikarit

3x suurennus, 30 mm halkaisija. Sopivan kokoinen pienille käsille. 

Kaulahihna. Tarkennus kiikareiden keskellä olevasta pyöritettävästä säätimestä.

 

Taskulamppu

Kirkas LED-valo ja helppo käsikäyttöinen. Ei tarvitse akkuja tai latausjohtoja. On/Off -nappi lampun yläosassa. Vapauta käsipumppu lampun alaosassa olevasta lukitusnapista ja pumppaa valoon energiaa. Lukitse pumppu pitämällä sitä pohjassa ja laittamalla lukitusnappi takaisin yläasentoon. Varauksen tyhjetessä voit pumpata taas lisää tehoa ja jatkaa käyttöä.

Kompassi

Sopii suunnistukseen. Kompassi tulee pitää vaaka-asennossa niin, että neula pääsee vapaasti liikkumaan. Nuoli osoittaa pohjoiseen. 

 

Suurennuslasi

3x suurennus. Sopii esimerkiksi hyönteisten, lehtien ja kukkien tutkimiseen.

 

Pilli

Tällä lisävarusteella saat mukavan äänimerkin puhaltamalla oikein kovasti. Huom. Pillistä voi irrota pieniä osia, ei saa antaa alle 3-vuotiaalle aikuisen valvomatta.

 

Kantolaukku

Voit laittaa kaikki varusteet reppuun ja lähteä retkelle! Tekemällä kevyen solmun naruihin saat säädettyä olkainten pituutta. Reppu on vettähylkivä ja sopii myös hyvin esimerkiksi istuinalustaksi. Tämä reppu sopii mainiosti myös jumppakassiksi vaatteille tai liikuntavarusteille.

  • käyttöohje

Vinkki kompassin käyttön opetteluun :Jo 3-vuotias osaa pitää kompassia kädessään niin, että kulkusuunta on nuolen suuntaan (pohjoiseen). Aikuinen voi viedä ”aarteen” piiloon niin, että lähtöpaikasta katsottuna aarre löytyy pohjoisesta. Sitten lähdette yhdessä etsimään aarretta nuolen osoittamasta suunnasta 🙂

Mukavia retkeily- ja tutkimushetkiä!

Lisätiedot

Paino 0.383 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seikkailusetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *